Des que entres al nostre petit poble t’adones que és un lloc especial i màgic, tothom que ens visita s’emporta algun moment per recordar durant molt de temps.

La Pobla està formada per racons encisadors molt ben amagats, cases que resten dempeus des de fa moltíssims anys, carrers empedrats, petits negocis locals entregats a donar vida a la població i poblatans, tota una genteta amable i curiosa que s’estimen casa seva per sobre de qualsevol cosa d’aquest món.

A Cal Pericas volem no només que vinguis a la Pobla, sinó que formis part d’ella, que t’enamoris de cada indret. És per això que al nostre espai web podràs trobar molt més que informació del nostre restaurant i allotjament. Podràs descobrir mil idees per realitzar durant la teva estada i et convencerem que la nostra localitat és la millor opció per descobrir l’Alt Berguedà.

I si ho desitges, demana’ns! Pregunta’ns! És clar que sí!

Dia a dia ens esforcem per tal que disposis de tota la informació que necessites, per ajudar-te a crear el millor dels teus plans, per fer del teu viatget unes vacances inoblidables.

  • Perquè estem a poc més de mitja hora de les pistes d’esquí de La Molina i Masella.

  • Perquè vàrem ser un dels pobles més importants de la indústria catalana als segles XVIII i XIX

  • Perquè vivim als peus de la Serra del Catllaràs i del Parc Natural Cadí-Moixeró.

  • Perquè ens trobem a la capçalera del riu Llobregat i tardaràs només 15 minuts en arribar al seu naixement.

  • Perquè tot i ser un poble petit disposem de varies obres d’un dels arquitectes més grans de Catalunya, Antoni Gaudí, conegut arreu per la Sagrada Família.

  • Perquè podràs disfrutar del millor espai ciclista. Ben a prop tenim 3 dels ports de muntanya més mítics de Catalunya.

DESCOBREIX-LES!